БЕЗОПАСНО ПАЗАРУВАНЕ

 

БЕЗОПАСНА ВРЪЗКА 

MitevBG.com има SSL сертификат и https връзка, които осигуряват най-високата степен на сигурно пазаруване. Secure Sockets Layer или SSL е специален интернет протокол, който създава кодиран канал за комуникация между уеб сървъра и браузъра. Той предпазва преноса на данни в Интернет от недоброжелателна намеса.

БЕЗ РЕГИСТРАЦИЯ

Не ви задължаваме да се регистрирате, за да извършите покупка, защото уважаваме свободата ви и искаме онлайн пазаруването ви да е приятно и бързо. Регистрация правите само по ваше желание. 

ЗАПЛАЩАТЕ СТОКАТА СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕТО Ѝ

 Имате възможност да заплатите стоката след получаването ѝ чрез наложен платеж.

ПРОВЕРКА НА ПРАТКАТА

Проверка на пратка преди заплащането ѝ на доставящия куриер. Тази услуга трябва да се заяви предварително при направа на поръчката.
В рамките на услугата влиза и проверка целостта на пратката, т.е. имате възможност да разгледате продукта за следи от удар, драскотини и други видими външни повреди.
Ако забележите, че продуктът не е това, което сте поръчали, може да откажете поръчката. В случай, че изборът на плащане е чрез наложен платеж (плащане в брой на куриера), не се налага да заплатите съответната сумата. Ако сте платили директно онлайн с карта, ще Ви върнем парите със сторниране на сумата по Вашето плащане след като пратката бъде върната към нас и проверена.

ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ НА СТОКА

Всеки клиент на онлайн магазина ни има право да се откаже от покупката и да върне закупен от нас продукт в 14-дневен срок, без обяснения и обструкции от наша страна. 

ПРИЗНАТА И НАДЕЖДНА ФИРМА

МИТЕВ ТРЕЙДИНГ ООД е доказала се, коректна фирма на пазара с 30-годишна история. Няма по-голямо удовлетворение за нас от доволните клиенти!

ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ВИ ДАННИ

Строго спазване на всички изисквания в закона за защита на личните данни..

Защо да изберете нас: 

  • МИТЕВ ТРЕЙДИНГ е търговка компания с 30 г. търовски опит и безупречна репутация.
  • Официален вносител на стоките в сайта.
  • Винаги добри цени.
  • Право на връщане на закупена стока. 
  • Продаваме стоки с високо качество.
  • Възможност за безплатна доставка.
  • Голям избор от стоки.
  • Бърза доставка, защото стоките са налични в нашата складова база
  • Имаме под 0,1% рекламации.

      

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки