Методи за плащане

Плащане при получаване на стоката (Наложен платеж):

Клиентът заплаща стокта на мястото където я получава. Ако трябва да се прави извънаредна доставка на стока, която не се поддържа обичайно в наличност в България, може да да поискаме да направите авансово плащане.

Банков превод:

Ако решите да закупите стока от нас и да заплатите чрез банков превод , то при избор на този вид плащане, в кошницата ще ви излезнат банковите детайли. При направа на поръчката, ще получите имайл също с банковите данни. Като в основание на превода трябва да напишете номер на поръчката. Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на паричния превод по сметката на МИТЕВ ТРЕЙДИНГ  ООД.

Моля да попитате за наличност, преди да направите този вид плащане.

 Плащане сдебитна/кредитна карта:

В онлайн магазина ни могат да бъдат извършвани плащания с кредитни или дебитни карти, без изискване за предварителна регистрация. На Вас би ви отнело не повече от минута. Плащания могат да се извършват само от притежателя на картата. Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на паричния превод по сметката на МИТЕВ ТРЕЙДИНГ  ООД. При получаване на стоката купувачът трябва да се лигитимира пред куриера с показване на личната си карта. 

Моля да попитате за наличност, преди да направите този вид плащане.

Търговецът може да отмени или задържи изпращането на стоката при съмнение за измама и да изпрати за проверка в банката транзакцията. Обикновено проверката трае 1 работен ден, след което стоката се изпраща.
С цел предотвратяване на измами  позволява директни картови разплащания само до 3000лв. При по-голяма сума използвайте другите методи за плащане.

ВАЖНО е да знаете, че по никакъв начин нямаме достъп и не записваме въвежданата от Вас картова информация при онлайн плащане - номер на карта, валидност, CVV2 или CVC2 код на кредитните карти, 3-D парола, секретен код за онлайн разплащане с дебитна карта MAESTRO с логото на БОРИКА!

Плащане в наш магазин:

Може да заплатите в един от двата ни магазина в гр.Шумен

Покупка на изплащане:

Може да закупите стоката на изплащане чрез TBI. Виж подробности за процедурата (линк към лизинговата компания)

 

 

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки