Методи за плащане

Плащане при получаване на стоката (Наложен платеж):

Клиентът заплаща стоката на мястото където я получава. Можете да заплатите с дебитна или кредитна карта, ако желаете, след преглед при получаването на стоката от куриера. 

Ако трябва да се прави извънаредна доставка на стока, която не се поддържа обичайно в наличност в България, може да да поискаме да направите авансово плащане.


Плащане с дебитна/кредитна карта през виртуален ПОС:Можете да платите с банкова дебитна, кредитна или бизнес карта с логото на Visa и MasterCard чрез виртуален ПОС на банка  ДСК АД.

Сигурността на плащанията са защитени посредством програмите за сигурност на международните картови организации (МКО) MasterCard Identity check и VISA Secure.

При плащане с карта през виртуалния ПОС на банка ДСК ще е необходимо да въведете номер на карта, валидност, CVV/CVC. Ако Вашата карта участва в програмата за сигурнаст на МКО  MasterCard Identity check и VISA Secure  то ще е необходимо да въведете 3-D парола.

МИТЕВ ТРЕЙДИНГ ООД не събира, не обработваме и не съхраняваме данни на карти. Всички данни на карти се попълват лично от Вас в защитатна платежна страница на обслужващата ни банка.

Независимо от валутата на Вашата банкова сметка, транзакцията ще бъде извършена в български лева според актуалния обменен курс на обслужващата Ви банка. Всички цени са крайни, с включено ДДС.

В случаите в които се налага да се възстанови сума, без значение цялостно или частично и плащането е направено с карта, то ние възстановяваме сумата чрез нареждане на обратна операция по картата с която е направено плащането в срок от 3 дни.

От гледна точка на сигурност, максималната сума за плащане с карта е 5000 лева.

Банка ДСК за момента е единствената банка в България, която притежава PCI DSS  сертификат и преминава ежегодно одит, за да се потвърди, че всичките ѝ процеси покриват изискванията на PCI DSS.
PCI DSS (Payment Card Industry Security Standards Council) сертификат - световен стандарт за сигурност и безопасност на картовите транзакции и разплащания в интернет, който включва изисквания в шест основни области: изграждане и поддържане на сигурна мрежа, защита срещу кражба на данни, разработване и поддържане на програма за управление на уязвими места, прилагане на мерки за контрол на достъп, наблюдение и тестване на мрежата, и поддържане и прилагане на политика за информационна сигурност;

Стандартът включва 12 изисквания за всеки бизнес, който съхранява, обработва или препраща данни за плащания на картодържатели.Плащането с банкова карта чрез генериране на уникален линк:

Плащането с банкова карта също така може да се осъществява и чрез генериране на уникален линк за Вашата поръчка от наша страна към Вас. След като получите линка на Вашият e-mail е необходимо да кликнете на него за да Ви се отвори платежната страница на банката.

Банков превод:

Ако решите да закупите стока от нас и да заплатите чрез банков превод, то при избор на този вид плащане, след завършване на поръчката ще излязат банковите детайли. Ще получите също и имайл с банковите данни. Като в основание на превода трябва да напишете номер на поръчката. Ако желаете фактура, посочете номера и датата на фактурата, която ще издадем и ще ви иизпратим на имейл. Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на паричния превод по сметката на МИТЕВ ТРЕЙДИНГ  ООД. 

Моля да попитате за наличност, преди да направите този вид плащане.


Покупка на изплащане:

Може да закупите стоки над 150 лв. на изплащане чрез:

 УНИКРЕДИТ БУЛБАНК

и БНП ПАРИБАПокупка с отложено плащане, без оскъпяване чрез NewPay

  1. Отложено до 30 дни за покупки до 400 лв. – от момента на изпращане на поръчката започват да текат 30 дни, в които можете да я платите без никакво оскъпяване. За да ползвате този продукт трябва само да се регистрирайте в Newpay

  2. На 4 вноски за покупки до 1000 лв – в момента на покупката плащате 20% от стойността ѝ с карта, а останалата част се разпределя на три равни месечни вноски без оскъпяване. За да ползвате този продукт трябва да се регистрирате и верифицирате с лична карта в Newpay

Плащане в наш магазин:

Може да получите и да заплатите стоки, които сте поръчали на сайта, в един от магазините ни в гр.Шумен:

Детски маркет Кремена
гр. Шумен
ул. Бели Лом 2 (до Кауфланд Българанов)
Моб.: 0886006092
Работно време:
Понеделник-Събота: 09:00 - 19:00
Неделя: 09:00 - 17:00

Магазин Оборище
гр. Шумен
пл. Оборище 2
Моб.: 0886006028
Работно време:
Понеделник-Събота: 09:00 - 19:00
Неделя: 09:00 - 17:00

Магазин Дивдядово
гр. Шумен
пл. Генчо Панайотов 2
Моб.: 0887807284
Работно време:
Понеделник-Събота: 09:00 - 19:00
Неделя: почивен ден


Детски Пазара
гр. Шумен
ул. Бели Лом 2 (до Кауфланд Българанов)
Моб.: 0886006092
Работно време:
Понеделник-Събота: 09:00 - 19:00
Неделя: 09:00 - 17:00

 

 


Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки